rolex replica indicates these overall appeal of sentimental charms .

Chanel’den yeni butik

| |

Moda markası Chanel, Türkiye’de üçüncü butiğini İstanbul’da açtı. Chanel’in İstinyePark’ta 222 m²’lik alanda hizmet veren yeni butiğinde; markanın hazır giyim, aksesuar ve saat bölümleri ilk kez tüm dünya ile aynı anda moda tutkunlarıyla buluşuyor. Ayrıca Karl Lagerfeld’in Bizans İmparatorluğu’ndan esinlenerek tasarladığı ve 25 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenen defilede tanıtılan Métiers d’Art koleksiyonu da Chanel İstinyePark Butiği’nde  yer alıyor.

Tüm dünyadaki Chanel butiklerinde olduğu gibi, New York’lu ünlü mimar Peter Marino tarafından tasarlanan Chanel İstinyePark Butiği, markanın özünü oluşturan lüks, şık ve modern kavramlarını bir araya getiriyor.

Hazır giyim, saat, çanta, ayakkabı, aksesuar ve takı koleksiyonlarının farklıreyonlarda sergilendiği butik, özgün dekorasyonuyla Chanel tutkunlarınarahat bir ortam sunuyor.  Markanın amblem renklerine bağlı kalınarak dekore edilen butik, beyaz ve bej mermer zemini, tüvit karşılama koltukları, karbon fiber duvar panelleri ve siyah deri kenarlı raflarıyla modaseverleri Chanel dünyasına davet ediyor.

Samimi ve sıcak bir atmosfer sunan özel giyinme odaları ise, tüvit kanepeleri ve Chanel’in en son defilelerinin sergilendiği geniş ekranlı plazmalarıyla dikkat çekiyor. Modaevinin ikonik J12 ve Premiere saat koleksiyonları, yeni butikte özel bölümlerde sergilenirken Matmazel Chanel’in “En güzel şey, en sade olandır” felsefesini en iyi şekilde yansıtıyor.

Yoruma kapalı