rolex replica indicates these overall appeal of sentimental charms .

Brad Pitt’ten Angelina Jolie’yi üzecek hareket

| |

Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt, eski eşi Angelina Jolie’ye belki de hiç beklemediği bir şey yaptı. Alman model Nicole Poturaslki ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Pitt, sevgilisini Jolie ile birlikte satın aldığı Güney Fransa’daki Miraval Şatosu’na götürdü.

Brad Pitt, son zamanlarda Alman model Nicole Poturalski ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodularla magazin gündeminden düşmüyor.

Geçtiğimiz yıl resmi olarak Angelina Jolie’den boşanan Pitt hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

US Weekly dergisinin haberine göre; Brad Pitt, bu kez Jolie’ye hiç beklemediği bir şey yaptı. Pitt, Alman modeli, eski eşi ile birlikte satın aldığı Fransa’nın güneyindeki Miraval Şatosu’na götürdü. Ancak ilginç detay ikilinin birlikte şatoya gitmesi değil, zamanlaması oldu.

Oscar ödüllü oyuncu, Nicole Poturalski’yi Angelina Jolie ile evlenme yıl dönümü 23 Ağustos’ta Mirval Şatosu’na götürdü.

US Weekly dergisine konuşan ancak adını açıklamak istemeyen bir kaynak, “Nicole’ü, Angelina ile evlenme yıl dönümünde o şatoya götürürken Brad Pitt ne yaptığını kesinlikle biliyordu” dedi.

56 yaşındaki Oscar’lı aktör Brad Pitt ile Nicole Poturalski’nin birlikteliği, Fransa’nın Le Castellet Havaalanı’nda birlikte görüntülenmeleriyle ortaya çıkmıştı.

Yoruma kapalı