rolex replica indicates these overall appeal of sentimental charms .

Trend alarmı: Zamansız sonbahar renkleri

| |

Sonbahar her zaman düşen yaprakların rengarenk gölgeleriyle özetlenecek. Turuncu, kahverengi ve sarının sıcak doğal tonlarından; bej, krem ve lacivertin asil vurgularına kadar birçok renk dolabımıza hakim olmaya hazırlanıyor. İşte zaman geçse de, modası geçmeyen o sonbahar renkleri…

Bu renk koleksiyonuyla ilgili en çekici unsurlardan biri, her birinin nötr olarak hareket edebilmesidir. Yani, bu klasik sonbahar renklerini başka renklerle kombinleyebilir ya da tek başına öne çıkarabilirsiniz.

Bej
Bej rengi, sonbahar için sıkıcılık kavramından çok uzakta! İster kabanlarınızda, ister pantolonlarınızda kullanın, sonbahar; bu rengin gerçekten parladığı mevsimdir.

Lacivert
Görünüşe göre lacivert; hem nostaljik hem de modern olmayı başaran bir renk. Lacivert, siyah giymek istemediğinizde gardırobunuza eklemek için mükemmel bir alternatif.

Krem
Krem rengi kadar klasik olan çok az şey var. Sonbaharda, biraz göze çarpmak için bu rengi gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Lacivert, siyah veya kahverengi tonlarıyla dengelenmiş beyaz gömlekler, tişörtler veya ceketler düşünün.

Gri
Diğer sessiz tonlarla güzelce eşleşecek klasik bir nötr olan bu renk, hem asil hem de oldukça modern bir renk!

Kiremit ve tonları
Yanmış portakal, kızıl-kahve ya da kiremit! Bu tonlar tüm sonbaharı kucaklayarak kombininize sığdırıyor. Elbiselerden süveterlere kadar, hala klasik hissettiren parlak bir renk arıyorsanız; bu harika bir yatırım olacak.

Yoruma kapalı