rolex replica indicates these overall appeal of sentimental charms .

Beyonce turne zengini

| |

31 yaşındaki şarkıcı Beyonce , ‘Mrs. Carter Show’ adlı dünya turu kapsamında 100 milyon dolardan fazla gelir elde edecek.

ABD’li ünlü sanatçı Beyonce, ‘Mrs. Carter Show’ dünya turnesi kapsamında 6 gece Londra’daki City’s 02 Arena’da sahne aldı. Beyonce, buradaki bilet satışlarında 9.7 milyon dolar kazandı.

Billboard’un haberine göre, hemen ardından Manchester kentine giden şarkıcı Manchester Arena’da üç konser daha vererek 4.65 milyon dolar daha kazandı.

Beyonce konser başına satılan biletlerden ortalama 1.55 ile 1.6 milyon dolar kazanmakta. 65 tur noktası daha olan Beyonce’nin turnenin sonunda 100 milyon dolardan fazla gelir elde edeceği düşünülüyor.

Beyonce’nin yaz boyunca devam edecek dünya turnesinin bir sonraki durağı 28 Haziran’da ABD olacak. Son konseri ise 13 Eylül tarihinde Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde gerçekleşecek.

Madonna 2012’nin en çok kazanan tur programını yapmıştı. Pop müziğinin kraliçesi, Bruce Springsteen & The E Street Grubu, Roger Waters, Coldplay, Lady Gaga, and Jay-Z & Kanye West gibi birçok sanatçıyı geride bırakarak 72 gösteriden 228.4 milyon dolar kazandı.

Yoruma kapalı