rolex replica indicates these overall appeal of sentimental charms .

Gıda sektörü reklamda zirveyi ele geçirdi

| |

Reklam takibi konusunda hizmet veren Nar Ajans’ın, her ay düzenli olarak yaptığı ve televizyonda yayınlanan reklamlar içinde ilk beş sırayı oluşturan sektörleri belirlendiği incelemede, geçtiğimiz ay ekranda en çok reklamı toplam 331 saat süreyle gıda sektörünün verdiği ortaya çıktı.

2011 yılı Mayıs ayında ise en çok reklamı inşaat sektörü vermişti. Bu yılın Mayıs ayında gıda sektöründe Algida toplam 70 saati aşan süreyle sektörde ilk sırada bulunurken, Ülker ve Eti yayınlanan reklam sıralamasında ikinci ve üçüncülüğü aldı. İletişim sektörü 302 saati aşan reklam süresiyle ikinci sırayı alırken, sektörün ilk sırasında Vodafone 105 saati geçen süreyle yer aldığı belirlendi. Turkcell ve Türk Telekom sektörün ilk üç sırasını oluşturan diğer firmalar oldular. Aynı araştırma verilerine göre, geçtiğimiz ay ekranda yayınlanan reklamlar içinde sektör bazında üçüncü sırada, toplam 279 saat ile inşaat sektörü yer alırken, Varyap 21 saatle birinci olurken, Dumankaya ikinci, Fıratpen de üçüncü sırayı aldı.

Televizyondaki reklamları kapsayan Nar Ajans araştırmasında, yayıncılık sektörü, yayınlanan toplam 258 saati geçen reklam süresiyle dördüncü sırayı alırken, Zaman Gazetesi 14 saati aşan reklam süresiyle Mayıs ayını sektöründe birinci sırada tamamladı. CNBC-E ve Show TV’de sektörde en çok reklamı yayınlanan diğer markalar oldu. Finans sektörü yayınlanan toplam 257 saatle beşinci sırayı aldı. Sektör içinde ilk sırayı Finansbank toplam 40 saati geçen süreyle yer alırken, ikinci sırada Garanti Bankası, üçüncü sırada ise Denizbank – Dexia bulunuyor.

Yoruma kapalı