rolex replica indicates these overall appeal of sentimental charms .

Heidi Klum: Kızım da benim gibi model olmak istiyor

| |

Alman model Heidi Klum, yerini İngiliz şarkıcı Seal ile evliliğinden dünyaya gelen 16 yaşındaki kızı Leni’ye devretmeye hazırlanıyor. Kızının da modellik kariyerini düşündüğünü belirten Klum, “Leni setlere gelerek benim ne yaptığıma bakıyor. Bununla da kalmıyor diğer insanların da neler yaptığını inceliyor” dedi.

Moda dünyasına 1990′lı yıllara damga vuran isimlerden biri olan Heidi Klum’un kızı Leni, annesinin izinden gitmeye karar verdi.

People dergisine konuşan Klum, 16 yaşındaki kızının modellik kariyerini düşündüğünü söyledi.

“BENİM YAPTIĞIM ŞEYİ YAPMAK İSTİYOR”

Alman model Heidi Klum, “Leni setlere gelerek benim ne yaptığıma bakıyor. Bununla da kalmıyor diğer insanların da neler yaptığını inceliyor. Bu onun için oldukça ilgi çekici. O yaşlardayken kim olduğunu bulmaya çalışıyorsun. Benim yaptığım şeyi yapmak istiyor” dedi.

“DAHA ÖNCE GELEN TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRMİŞTİM”

Klum, daha önce kızına gelen modellik tekliflerini geri çevirdiğini ancak bu duruma artık sıcak baktığını da sözlerine ekledi.

Ünlü model, “Artık yeterince büyük. Her zaman onun çok küçük olduğunu düşünmüştüm. Çocuklarımızı gözlerden uzak tutmak istemiştik. Ancak şimdi 16 yaşında ve araba kullanıyor. Eğer bunu yapabiliyorsa, istediği şey model olmaksa onu da yapabilir” ifadelerini kullandı.

“BİR KADIN OLARAK GÜÇLÜ OLMAK GEREK”

Kızını desteklese de uyarılarda bulunduğunu da söyleyen Heidi Klum, “Bir anne olarak çocuğum ne yapmak isterse ben de onu isterim. Moda endüstrisi mükemmel. İçinde olduğum 20’den fazla yıldır çok sevdim. Ancak aynı zamanda oldukça farklı, sürekli seyahat etmek gereken bir iş. Bir kadın olarak oldukça güçlü olmak gerek” diye konuştu.

Heidi Klum, 2005 yılında İngiliz şarkıcı Seal ile nikah masasına oturmuştu.

Ancak ikili, 2014 yılında yollarını ayırma kararı almıştı.

Klum ve şarkıcının bu evlilikten Leni, Henry, Johan ve Lou olmak üzere dört çocuğu bulunuyor.

Öte yandan Heidi Klum, geçtiğimiz şubat ayında Tokio Hotel grubunun gitaristi Tom Kaulitz ile dünya evine girmişti.

Yoruma kapalı