rolex replica indicates these overall appeal of sentimental charms .

Marek Pasieczny

| |

Gitarist Marek Pasieczny, 28 Ocak’ta Akbank Sanat’ta sahne alıyor.

Ödüllü gitarist ve besteci Marek Pasieczny, dünya çapında bilinen ve etkin çağdaş gitar bestecilerinden biri olarak gösteriliyor. Pasieczny, ikisi Glasgow Kraliyet Konservatuvarı’ndan diğeri de Polonya Wroclaw “Karol Lipinski” Müzik Akademisi’nden olmak üzere üç farklı müzik yüksek lisans programından mezun oldu. 2010 yılında Pasieczny Avustralya’da icra ve beste üzerine çift dallı doktrora eğitimine başladı ve 2012 yılında Avrupa’ya dönerek doktorasını Guildford İlgiltere’de bulunan Surrey University’de sürdürdü. Aynı zamanda üniversitede beste ve orkestrasyon dallarında okutman olarak da çalışıyor.

Besteci, gitarist, okutman ve hakem olarak Pasieczny; Arjantin, Uruguay, Brezilya, Bolivya, Şili, Kolombiya, Meksika, ABD, Kanada, Almanya, İsveç, Danimarka, Avusturya, İsviçre, Lüksemburg, İspanya, İngiltere, Yunanistan, Hırvatistan, Hollanda, Fransa Japonya olmak üzere farklı projeler kapsamında birçok birçok festivalde yer aldı.

Eserlerinin prömiyerleri, Polonya Varşova’da Lutoslawski Hall, Birleşik Krallık Londra’da Royal Albert Hall ve Wigmore Hall, ABD New York’ta Carnegie Hall, Birleşik Krallık Canterbury’de Canterbury Katedrali’nde, Çin Şangay’da He Luting Hall ve He Lv Ting Hall gibi yerlerde gerçekleşti. 2012 yılında Pasieczny bir D’Addario sanatçısı oldu.

Tarihler: 28 Ocak 2016 Perşembe 20:00
Yer: Akbank Sanat
Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL
Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe
Adres: İstiklal Cad. No: 8 Beyoglu İstanbul
Telefon: 0212 252 35 00-01
Faks: 0212 245 12 28
Web: http://www.akbanksanat.com
E Posta: akbanksanat@akbank.com

Yoruma kapalı